Juridisch bureau Reeuwijk-Brug

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Reeuwijk-Brug en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Reeuwijk-Brug is een dorp gelegen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in de provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt ten noorden van Gouda en ten westen van de Reeuwijkse plassen. Het dorp met 7770 inwoners is de belangrijkste kern van de voormalige gemeente Reeuwijk. Reeuwijk-Brug ligt ingeklemd tussen de A12 en de Reeuwijkse Plassen. Het dorp wordt doorsneden door de Breevaart. In het zuiden is het vastgegroeid aan Gouda. In het noorden grenst het aan recreatiegebied De Reeuwijkse Hout. In het zuiden van het dorp, tegen Gouda aan, bevindt zich bedrijventerrein Zoutman, waar het grootste deel van de bedrijvigheid zich bevindt.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Reeuwijk-Brug zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Reeuwijk-Brug

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Reeuwijk-Brug en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Reeuwijk-Brug, of in Gouda, Driebruggen, Waddinxveen, Boskoop of andere plaatsen rondom Reeuwijk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.