Juridisch bureau Renswoude

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Renswoude en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Renswoude is een van de kleinste gemeenten van de provincie Utrecht én Nederland. Het dorp wordt omringd door platteland en bos. Natuurliefhebbers kunnen dan ook in Renswoude terecht voor uitjes om te genieten van de buitenlucht, flora en fauna. Ook kan er genoten worden van een potje (boeren)golf. Liefhebbers van andere sporten kunnen ook in Renswoude terecht aangezien er verschillende overige sportverenigingen zijn. Voorts geniet het dorp politieke bekendheid omdat het tijdens verkiezingsavonden als één van de eerste gemeenten de uitslag bekend maakt.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Renswoude zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch bureau nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Renswoude

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook inRenswoudeen omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Renswoude, Veenendaal, Amerongen, Leusden of andere plaatsen rondom Renswoude. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de provincie Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.