Juridisch bureau Reusel-De Mierden

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Reusel - De Mierden en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De gemeente Reusel-De Mierden is voor alles een groene gemeente en leent zich dan ook uitstekend voor fietstochten en wandelingen. In en nabij Lage en Hooge Mierde, bevindt zich Landgoed De Utrecht. Op dit landgoed enkele bijzondere gebouwen, zoals een prachtige oude brandtoren uit 1906. Jarenlang kende Hooge Mierde een bloeiende bedevaart rond de verering van Sint Cornelis. Deze heilige was paus van 251 tot 253, toen hij door de christenvervolgingen van keizer Gallus verbannen werd.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Reusel-De Mierden zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Reusel-De Mierden

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Reusel-De Mierden en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Reusel-De Mierden of in Oirschot, Eindhoven, Eersel, Bergeijk of andere plaatsen rondom Reusel - De Mierden. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.