Juridisch bureau Scheveningen

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Scheveningen en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Scheveningen is het mooie toeristendorp in de gemeente Den Haag. Het kan zich met recht de grootste badplaats van Nederland noemen. Er komen dan ook jaarlijks duizenden toeristen vanuit Duitsland en uit de rest van het land voor het languitgestrekte strand. Er is ook een prachtige boulevard en je kunt er ook vele winkeltjes en eetgelegenheden vinden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Scheveningen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Scheveningen

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Scheveningen en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Scheveningen, of in Den Haag, Kijkduin, Hoek van Holland, Monster of andere plaatsen rondom Scheveningen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.