Juridisch Bureau Sint-Michielsgestel

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Sint-Michielsgestel en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De dorpen in de gemeente Sint-Michielsgestel zijn vooral uitgesproken forenzendorpen voor bijvoorbeeld 's Hertogenbosch. Het landelijke karakter van de gemeente is zeer goed behouden in de kerkdorpen. Zo is bijvoorbeeld Vanaf de ringdijk heeft men een prachtig uitzicht over Den Dungen met zijn karakteristieke kerktoren en monumentale boerderijen. Sint-Michielsgestel heeft rondom de karakteristieke dorpjes prachtige natuurgebieden en bossen waarin heerlijke wandelingen en fietstochten gemaakt kunnen worden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Sint-Michielsgestel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Sint-Michielsgestel

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Sint-Michielsgestel en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Sint Michielsgestel, of in Veghel, Maasdonk, Eindhoven, Boxtel of andere plaatsen rondom Sint Michielsgestel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u veelal geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.