Juridisch bureau Tubbergen

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Tubbergen en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

In het noordoosten van Almelo is Tubbergen te vinden die wordt aangemerkt als de meest katholieke gemeente van Nederland. Tot eind jaren '70 werd er in Tubbergen jaarlijks internationale motorraces op een stratencircuit genomen. Aan de rand van de gemeente voorbij ligt het bekende natuurreservaat Het Springendal.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Tubbergen zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Tubbergen

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Tubbergenen omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Tubbergen, of in Borne, Dalfsen, Zwolle, Losser of andere plaatsen rondom Tubbergen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.