Juridisch bureau Uitgeest

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Uitgeest en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

In de regio Kennemerland is het dorp Uitgeest te vinden met haar 12.869 inwoners. Er is er een Industrieel Erfgoedpark te vinden en de Uitgeestermeer en Alkmaardermeer bieden vele waterrecreatiemogelijkheden. Voor de mooie natuur kan men hier ook terecht. Voorts zijn er verschillende sportfaciliteiten en -verenigingen te vinden met als toppunt het openluchtzwembad. Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Uitgeest zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch bureau nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Uitgeest

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Uitgeest en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Uitgeest, of in Uithoorn, Waterland, IJmuiden, Enkhuizen of andere plaatsen rondom Uitgeest. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.