Juridisch bureau Uithoorn

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Uithoorn en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

'De Uithoek', de betekenis van deze gemeente, bevindt zich tussen Aalsmeer en de Vinkeveense plassen en maakt onderdeel uit van de zogenaamde plusregio Stadsregio Amsterdam. In de gemeente is de imposante Thamerkerk uit 1835 te zien. Voor de kids kan met voor een dagje uit naar de kinderboerderij 'de Olievaar' of het zwembad 'de Otter'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Uithoorn zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch bureau nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Uithoorn

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Uithoorn en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Uithoorn, of in Wieringen Waterland, IJmuiden, Enkhuizen of andere plaatsen rondom Uithoorn. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.