Juridisch bureau Utrechtse Heuvelrug

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Utrechtse Heuvelrug en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De gemeente Utrechtse Heuvelrug bevat een groot deel van de gelijknamige Heuvelrug. Sinds 2003 is de Utrechtse Heuvelrug een Nationaal Park dat daarmee de garantie geeft dat de schoonheid van het gebied blijft bestaan. Over de rivier en door de bossen en velden kan men heerlijk wandelen en fietsen. Zo kun je verschillende landgoederen en kastelen ontdekken. Voorts zijn er galeries en kleine winkeltjes te vinden die het shoppen leuk maken. De oude straatjes zijn kenmerkend voor de dorpen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Utrechtse Heuvelrug zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch bureau nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Utrechtse Heuvelrug

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook inUtrechtse Heuvelrug en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Utrechtse Heuvelrug, of in Leusden, Baarn, Lopik, Vianen of andere plaatsen rondom Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.