Juridisch bureau Venhuizen

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Venhuizen en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

In Venhuizen is de zogenaamde stoere kerk te vinden, oftewel de St. Lucaskerk. De kerk wordt zo genoemd vanwege zijn aparte bouwstijl. Venhuizen beschikt ook over een van de grootste wielrenevenementen in Noord-Holland, namelijk 'de Rabobank Tweedaagse van Venhuizen'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Venhuizen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Venhuizen

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Venhuizen en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Venhuizen, of in Velsen, Wieringen, Waterland, IJmuiden, of andere plaatsen rondom Venhuizen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.