Juridisch Bureau Waterland

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Waterland en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Waterland wordt door vele sloten en vaarten doorsneden stata historisch gezien door bekend om zijn overstromingen door de eeuwen heen. Het gebied staat tegenwoordigh vooral bekend om zijn mooie fiets- en wandelroutes. Ook zijn er watersportvoorzieningen zoals kanoën. Het DAC organiseert verschillende dagactiviteiten voor mensen die niet veel buiten komen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Waterland zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Waterland

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Waterland en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Waterland, of in Zaandijk, Volendam, Amsterdam, Enkhuizen of andere plaatsen rondom Waterland. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.