Juridisch Bureau Werkendam

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Werkendam en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor duidelijk juridisch advies en/of ondersteuning.

Werkendam is een plattelandsgemeente en een groot gedeelte van de Biesbosch, vroeger een zoetwatergetijden-gebied dat zijn weerga niet kent in West-Europa, behoort tot haar grondgebied. Verschillende dorpen binnen de gemeente hebben in 1953 zwaar te lijden gehad tijdens de Watersnoodramp. Het dorp Werkendam heeft de identiteit "het Giethoorn van Brabant" te zijn, omdat het dorp een doolhof was van kanalen, havens en waterwegen. Opvallend in het dorp Dussen is het fraaie kasteel. Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Werkendam zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een rechtsloket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Werkendam

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Werkendam en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Werkendam, of in Lage Zwaluwe, Dussum, Moerdijk, Breda of andere plaatsen rondom Werkendam. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.