Juridisch bureau Wieringen

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Wieringen en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Tot 1924 was Wieringen een eiland dat ten opzichte van het omringende gebied er uitsteekt met zijn aparte landschap. Zo zijn er veel kronkelende weggetjes te vinden. Vanwege de ligging aan het Amstelmeer, zijn er volop watersportmogelijkheden. Op sommige plekken op het voormalige eiland zijn er nog zwerfkeien en tuinwallen te vinden. Wieringen beschikt ook over een bijzonder provinciaal monument: een oude wierdijk uit de 16e eeuw.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Wieringen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Wieringen

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Wieringen en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Wieringen, of in Den Oever, Julianadorp, Den Helder, Medemblik, of andere plaatsen rondom Wieringen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.