Juridisch Bureau Woudenberg

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Woudenberg en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Woudenberg werd in de achttiende eeuw bekend in de streek door het grootschalig verbouwen van tabak. De plaats is ook bekend bij wanderaars wegens het recreatiegebied Henschotermeer en het natuurrijke bosgebied Den Treek-Henschoten. Ook onder toeristen is Woudenberg geliefd: dit komt door de Pyramide van Austerlitz uit de Napoleonistiche periode en de Grebbelinie uit de Tweede Wereldoorlog. Ook kunnen fanatieke gamers in Woudenberg outdoor lasergamen en wordt in de zomer verschillende evenementen georganiseerd onder de naam 'Zomer in Woudenberg'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Woudenberg zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een rechtsloket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Woudenberg

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook inWoudenberg en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Woudenberg, of in Veenendaal, Leusden, Amersfoort, Doorn of andere plaatsen rondom Woudenberg. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de provincie Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.

U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.