Juridisch bureau Woudrichem

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Woudrichem en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De gemeente Woudrichem staat bekend om zijn veelbewogen historie, het prachtige polderlandschap en een hoog voorzieningenniveau. De gemeente biedt vele historische bezienswaardigheden, onder andere de oude vesting in het stad Woudrichem die bijna nog geheel in tact is. Het dorp Giessen had vanouds een beroemde paardenmarkt, die werd gehouden rond Sint Margriet (13 juli). Ook is in het dorp Fort Giessen te vinden, dat maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een in 1882 voltooide verdedigingslinie van forten en inundeerbare polders ter bescherming van het westen van Nederland.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Woudrichem zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een rechtswinkel nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Woudrichem

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Woudrichem omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Woudrichem, Sleeuwijk, Giessen, Almkerk of andere plaatsen rondom Woudrichem. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.