Juridisch bureau Zaltbommel

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Zaltbommel en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De vestingstad Zaltbommel is vooral herkenbaar aan de bastions oftewel bolwerken, als onderdeel van de verdediging van de stad. De prominente bezienswaardigheden van de gemeente zijn de vestingstad Zaltbommel met de Grote of Sint-Maartenskerk en Slot Loevestein nabij Poederoijen. Slot Loevestein is een 650 jaar oud kasteel dat in een uniek natuurgebied ligt, daar waar de Maas en de Waal samenkomen. Verder is de Meidijk zeer bezienswaardig, het is een binnendijk die de dijken van de Waal en de Afgedamde Maas met elkaar verbindt.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zaltbommel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een rechtswinkel nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Zaltbommel

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Zaltbommel en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Zaltbommel, of in Gameren, Bruchum, Rossum, Kerkdriel of andere plaatsen rondom Zaltbommel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.