Juridisch bureau Zandvoort

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Zandvoort en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Bij Zandvoort denkt iedereen natuurlijk meteen aan autoracing. Op het Circuit Park Zandvoort komen racefanaten bijeen om hun hobby te beoefenen. Zandvoort staat echter ook bekend om verschillende feest- en zomermarkten. Hiernaast worden in de badplaats ook veel strandactiviteiten georganiseerd die vele recreatiemogelijkheden bieden. Wanneer men langs de boulevards loopt zijn er tal van stranpaviljoens te vinden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zandvoort zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch bureau nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Zandvoort

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Zandvoort en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Zandvoort, of in IJmuiden, Amsterdam, Haarlem, Heemstede of andere plaatsen rondom Zandvoort. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.