Juridisch bureau Zeevang

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Zeevang en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Liggend aan het Markermeer is Zeevang te vinden. Het is dorp dat zich kenmerkt door het waterrijke karakter, de lintdorpen en openheid. De openheid uit zich in het agrarische cultuurlandschap met waarden op het terrein van landschap, natuur, recreatie en cultuurhistorie. Qua activiteiten is er ook meer dan genoeg te doen, mede dankzij het bloeiende verenigingsleven.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zeevang zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch bureau nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Zeevang

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Zeevang en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Zeevang, of in Hoorn, Purmerend, De Rijp, Volendam of andere plaatsen rondom Zeevang. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.