Juridisch Bureau Zuidland

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Zuidland en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Zuidland is een dorp gelegen in de gemeente Bernisse. Het dorp is ook direct gelegen aan het recreatiegebied de Bernisse. Verder straalt het dorp veel geschiedenis en cultuur uit.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zuidland zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een rechtsloket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips

juridisch loket Zuidland

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Zuidland en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Zuidland, of in Brielle, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje of andere plaatsen rondom Zuidland. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.