Ontslag Noord-Holland

Met welke reden dan ook. Ontslagen worden is een aangelegenheid die inbreuk maakt op uw persoonlijke en financiële zekerheid. Wij beseffen ons dit terdege en willen u ondersteunen en ontzorgen om dit proces in ieder geval financieel en moreel goed door te komen. Dit doen we door goede afspraken te maken met uw werkgever, regelingen te treffen en uw rechtspositie stevig uit te onderhandelen. Om uw uitkering niet in gevaar te brengen, moet u nooit zomaar akkoord gaan met uw ontslag. Wij kunnen steunen op een jarenlange ervaring in het ontslagrecht.

Ontslag aanvechten kan op verschillende manieren. De manier waarop u uw ontslag kan aanvechten is afhankelijk van de manier waarop de werkgever u wilt ontslaan. Gaat het in goed overleg en wilt u zelf eigenlijk ook weg, dan is er eigenlijk niet echt sprake van aanvechten. Het is wel belangrijk dat er in de vaststellingsovereenkomst komt te staan dat u het er niet mee eens bent. Hier kunnen wij u bij helpen. Bij een UWV-procedure krijgt u van het UWV een oproep om een bezwaar in te dienen, ook hier zijn wij in gespecialiseerd. Bij ontslag via de kantonrechter krijgt u zowel schriftelijk als mondeling de kans om uw kant van het verhaal te vertellen, wij kunnen u hierbij helpen.

De Rechtsagent kunt u o.a. ondersteunen bij:

  • Het beoordelen van de vaststellingsovereenkomst;
  • Onderhandelen omtrent de transitievergoeding;
  • Beoordelen van uw recht op WW;
  • Optreden tegen een ontslag op staande voet;
  • Het aanvechten van het onslag;
  • Indienen van een verweer bij UWV of sector kanton.

Het is vaak mogelijk om een ontslag kosteloos af te wikkelen. De werkgever kent vaak een vergoeding toe voor de juridische kosten waarbinnen wij u kunnen ondersteunen. Indien de werkgever dit niet zelf voorstelt, kunnen wij dit voor u in de onderhandelingen meenemen.

Wij verlenen landelijke juridische hulp alsmede dus in Noord-Holland, We komen desgewenst aan huis of bedrijf. Door deze werkwijze kunt u, uw geschil in uw eigen omgeving bespreken.In Noord-Holland komen we onder andere langs in de plaatsen: Amsterdam, Alkmaar, Aalsmeer, Amstelveen, Andijk, Anna Paulowna, Beemster, Bennebroek, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Bussum, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam - Volendam, Enkhuizen, Graft-De Rijp, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Harenkarspel, Heemskerk ,Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Huizen, Landsmeer, Langedijk, Laren,

Traditioneel wordt het nationale recht ingedeeld in publiekrecht en privaatrecht. Het privaatrecht regelt de verhoudingen tussen particulieren onderling en het publiekrecht regelt het functioneren van de staat en de rechtsverhoudingen tussen particulieren en de staat op het moment dat de staat gebruik maakt van haar exclusieve bevoegdheden. De Rechtsagenten geven deskundige rechtshulp op zowel het privaatrecht als het publiekrecht. Op onze website ziet u specifieke informatie over onze uiteenlopende rechtsgebieden. Hieronder een vervolg van de plaatsen.

Medemblik, Muiden, Hilversum, Naarden, Hoorn, Koggenland, Obdam, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Schermer, Stede Broec, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Venhuizen, Waterland, Weesp, Wervershoof, Wester-Koggenland, Wieringen, Wieringermeer, Wijdemeren, Wognum, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort, Zeevang of Zijpe.

De Rechtsagent werkt ook in alle andere provincies. Dit is echter een greep uit de plaatsen en de provincies waar wij regelmatig worden uitgenodigd.

Als u vragen heeft kunt u het contactformulier invullen, we zullen uw kwestie kosteloos beoordelen. Wilt u graag concrete hulp, op locatie of bij ons op kantoor, dan kunt u een afspraak maken door te bellen naar 0900 4000 000.