Rechtsbijstand Barendrecht

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Barendrecht die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Barendrecht is als stad door haar ligging ideaal voor bedrijven om zich te vestigen. Hierdoor is de werkloosheid in Barendrecht ook laag. Barendrecht heeft op gebied van cultuur en vrije tijd besteding genoeg te bieden. Het aantal inwoners is de laatste jaren enorm gegroeid en er wordt dus veel bijgebouwd in de stad.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Barendrecht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

rechtsbijstand Barendrecht

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Rotterdam, of andere plaatsen rondom Barendrecht. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.