Rechtsbijstand Beverwijk

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Beverwijk die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Beverwijk staat natuurlijk met name bekend om de Beverwijkse Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Voorts zijn er in Beverwijk de hoogovens van Tata Steel Europe te vinden, die daarmee ook de belangrijkste industie in de stad vormen. Voorts biedt Beverwijk met zijn vele sportvereniging ook genoeg sport- en recreatiemogelijkheden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Beverwijk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

rechtsbijstand Beverwijk

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Beverwijk of in IJmuiden, Zaandam, Castricum, Halfweg, Zandvoort of andere plaatsen rondom Beverwijk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.