Rechtsbijstand Enschede

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Enschede die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Enschede is de grootste stad van Overijsel. De stad is verder bekend om haar mooie voetbalclub FC Twente. Er zijn in de stad verder verscheidende bezienswaardigheden, waaronder de Grote Kerk en het Rijksmuseum Twente. Het is ook een stad met prachtige natuur rondom de stad.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Enschede zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Enschede, of in Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Goor, of andere plaatsen rondom Enschede. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Overijssel en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.