Rechtsbijstand Geldermalsen

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Geldermalsen die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

De centrale ligging van de gemeente Geldermalsen in de West-Betuwe geeft de gemeente een groen karakter. Dwars door de gemeente loopt het riviertje de Linge. Het meest westelijke deel van de gemeente Geldermalsen en daarmee tegelijkertijd een groot deel van het Lingegebied vallen binnen de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Waarvoor het oude watergemaal en de waaiersluizen een icoon zijn. In de gemeente zijn veel kerken en molens te zien, evenals een oud landgoed in Deil.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Geldermalsen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Geldermalsen, of in Culemborg, Gorinchem, Tiel, Zaltbommel of andere plaatsen rondom Geldermalsen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.