Rechtsbijstand Hilversum

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Hilversum die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Hilversum is de belangrijkste in de landstreek 't Gooi. De stad is natuurlijk bekend om haar mediapark, waar veel landelijke omroepen zijn gevestigd. Er is in de gemeente veel groen en natuur te vinden, verder kent de stad Hilversum vele 19e eeuwse villa's met grote tuinen. Er zijn ook 200 rijksmonumenten te vinden in de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hilversum zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

rechtsbijstand Hilversum

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Hilversum of in Naarden, Bussum, Baarn, Huizen of andere plaatsen rondom Hilversum. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.