Rechtsbijstand Leiden

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Leiden die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Leiden ook wel de sleutelstad genoemd, heeft één van de oudste Universiteiten van Nederland. Het is een stad met een zeer rijke geschiedenis en heeft een bijzonder mooie binnenstad met hofjes, grachten en monumentale bouwwerken. Het is zelfs de derde monumenten stad van Nederland en heeft op Amsterdam na het meeste water binnen haar porten stromen.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Leiden zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

rechtsbijstand Leiden

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Leidenen omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Leiden, of in Voorschoten, Oegstgeest, Katwijk, Wassenaar of andere plaatsen rondom Leiden. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.