Rechtsbijstand Lingewaard

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Lingewaard die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

De gemeente Lingewaard ligt in het stroomgebied van Waal, Nederrijn en Linge, het gebied tussen Arnhem en Nijmegen, en omvat daarnaast een kleine strook aan de overzijde van het Pannerdens Kanaal. In de gemeente staan veel overblijfselen uit de Middeleeuwen zoals forten en kastelen. In het natuurgebied De Gelderse Poort kan vrij gewandeld worden. Bepaalde feesten doen nog denken aan de Middeleeuwen zoals schutters- en gildenfeesten.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Lingewaard zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke
juridische hulp en komen
desgewenst ook in
Lingewaard en omgeving
aan huis of bedrijf.

U kunt bij ons terecht wanneer u geen rechtsbijstandverzekering heeft en u rechtsbijstand zoekt in:

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Lingewaard, of in Nijkerk, Nijmegen, Harderwijk, Hattem of andere plaatsen rondom Lingewaard. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.