Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtsbijstand Ouder-Amstel

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Ouder-Amstel die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Tussen Amstelveen en Amsterdam is de gemeente Ouder-Amstel te vinden. Ouder-Amstel is het deel van Amstelland aan de rechteroever van de Amstel. Hier vormt de bebouwing een harmonisch geheel ondanks het feit dat de bebouwing gevarieerd is. Het dorpsgezicht is beschermd zodat alle gebouwen en bezienswaardigheden een ensemble vormen en de totaliteit wordt behouden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Ouder-Amstel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

rechtsbijstand Ouder-Amstel

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Ouder- Amstel of in Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Abcoude of andere plaatsen rondom Ouder-Amstel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.