Rechtsbijstand Renswoude

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Renswoude die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Renswoude is een van de kleinste gemeenten van de provincie Utrecht én Nederland. Het dorp wordt omringd door platteland en bos. Natuurliefhebbers kunnen dan ook in Renswoude terecht voor uitjes om te genieten van de buitenlucht, flora en fauna. Ook kan er genoten worden van een potje (boeren)golf. Liefhebbers van andere sporten kunnen ook in Renswoude terecht aangezien er verschillende overige sportverenigingen zijn. Voorts geniet het dorp politieke bekendheid omdat het tijdens verkiezingsavonden als één van de eerste gemeenten de uitslag bekend maakt.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Renswoude zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke
juridische hulp en komen
desgewenst ook in
Renswoude

en omgeving aan huis of bedrijf.

U kunt bij ons terecht wanneer u geen rechtsbijstandverzekering heeft en u rechtsbijstand zoekt in:

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Renswoude, Veenendaal, Amerongen, Leusden of andere plaatsen rondom Renswoude. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de provincie Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.