Rechtsbijstand Rheden

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Rheden die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

De dorpen in de gemeente Rheden liggen als een gordel in deze strook tussen bos en rivier. Het grondgebied van de gemeente omvat enerzijds de stuwwal, heuvels, bossen, heidevelden en beken van de Veluwezoom en anderzijds de IJsselvallei met uiterwaarden. Ook heeft deze regio een groot cultuur historisch verleden. Zo is in de gemeente Renkum de nagedachtenis aan de Slag om Arnhem nog altijd levendig aanwezig. In Renkum kan men de 'Hemelse berg' beklimmen, fietsen over de Italiaanse weg, genieten van romantische doorzichten in het Zweierdal en dwalen door de donkere bossen op het landgoed Quadenoord.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rheden zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke

juridische hulp en komen
desgewenst ook in
Rheden en omgeving
aan huis of bedrijf.

U kunt bij ons terecht wanneer u geen rechtsbijstandverzekering heeft en u rechtsbijstand zoekt in:

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Rheden of in Amersfoort, Culemborg, Doesburg, Heerde of andere plaatsen rondom Rheden. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.