Rechtsbijstand Rijssen-Holten

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Rijssen-Holten die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Rijssen-Holten is sinds 2001 een gemeente gevormd uit de gemeenten Rijssen en Holten. De gemeente ligt op de grens van Salland en Twente. De meest bijzondere bezienswaardigheid is toch wel de Holterberg in het nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Andere bezienswaardigheden in de gemeente zijn het Havezate De Oosterhof met Rijssens Museum en de Schilkerk.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rijssen-Holten zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke
juridische hulp en komen
desgewenst ook in
Rijssen-Holten en omgeving aan huis of bedrijf.

U kunt bij ons terecht wanneer u geen rechtsbijstandverzekering heeft en u rechtsbijstand zoekt in:

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Rijssen-Holten, of in Almelo, Deventer, Raalte, Wierden of andere plaatsen rondom Rijssen-Holten. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Overijssel en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.