Rechtsbijstand Rozenburg

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Rozenburg die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Rozenburg is één van de kleinste gemeentes van Nederland en bevindt zich in het Botlek gebied en Europoort. Er is ook veel chemische industrie te vinden rondom Rozenburg. Echter er is tevens genoeg groen te vinden rondom de stad. Er worden op dit moment flink bijgebouwd in de stad.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rozenburg zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

rechtsbijstand Rozenburg

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Rozenburg en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Rozenburg, of in Hellevoetsluis, Hoogvliet, Spijkenisse, Schiedam of andere plaatsen rondom Rozenburg. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.