Rechtsbijstand Simonshaven

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Simonshaven die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Simonshaven is een heel klein dorp in Voorne-Putten. Het meest opvallende van het dorp is de witte kerk. Er is verder een strandje te vinden.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Simonshaven zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

rechtsbijstand Simonshaven

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Simonshaven en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Simonshaven, of in de plaatsen: Brielle, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje of andere plaatsen rondom Simonshaven Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.