Rechtsbijstand Tilburg

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Tilburg die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Tilburg stond vroeger bekend om haar textiel industrie, maar tegenwoordig is deze industrie verdwenen uit Tilburg. Het is een stad met veel natuur in en om zich heen, waaronder de stadsparken: het Wilheminapark, het Wandelbos en het Leijpark. Tilburg heeft ool veel te bieden in het uitgaansleven en cultuur.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Tilburg zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke
juridische hulp en komen
desgewenst ook in

Tilburg en omgeving
aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Tilburg, of in Someren, Veghel, Schijndel, Eindhoven of andere plaatsen rondom Tilburg. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulierin.