Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtsbijstand Utrechtse Heuvelrug

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Utrechtse Heuvelrug die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

De gemeente Utrechtse Heuvelrug bevat een groot deel van de gelijknamige Heuvelrug. Sinds 2003 is de Utrechtse Heuvelrug een Nationaal Park dat daarmee de garantie geeft dat de schoonheid van het gebied blijft bestaan. Over de rivier en door de bossen en velden kan men heerlijk wandelen en fietsen. Zo kun je verschillende landgoederen en kastelen ontdekken. Voorts zijn er galeries en kleine winkeltjes te vinden die het shoppen leuk maken. De oude straatjes zijn kenmerkend voor de dorpen.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Utrechtse Heuvelrug zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Utrechtse Heuvelrug en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Utrechtse Heuvelrug, of in Leusden, Baarn, Lopik, Vianen of andere plaatsen rondom Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.