Rechtsbijstand Waddinxveen

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Waddinxveen die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Waddinxveen is met name bekend om zijn honderden boomkwekerijen. Het heeft zoveel boomkwekerijen, door haar ondergrond. In Boskoop ligt er namelijk nog een veenbodem. Veel van de bezienswaardigheden in de plaats hebben ook te maken met de boomkwekerij en de sierteelt. Er staat zelfs een Boomkwekerijenmuseum. Andere opvallende objecten in de gemeente zijn de hefbrug en de watertoren.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Waddinxveen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Waddinxveen en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Waddinxveen, of in Driebruggen, Gouda, Loosdrecht, Boskoop of andere plaatsen rondom Waddinxveen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.