Rechtsbijstand West Maas en Waal

Voor particulieren en bedrijven in omgeving West Maas en Waal die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

De gemeente West Maas en Waal staat bekend als militair laagvlieggebied voor defensie. Het landschap kenmerkt zich door schilderachtige dijken, de uitgestrekte polders, de vele boomgaarden en de prachtige uiterwaarden. De Tuinen van Appeltern zijn modeltuinen gemaakt door bekende ontwerpers. Daarnaast is er een groot watersportgebied "De Gouden Ham" met diverse natuur.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in West Maas en Waal zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in West Maas en Waalen omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in West Maas en Waal, of in Tiel, Druten, Wijchen, Neerijnen of andere plaatsen rondom West Maas en Waal. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.