Rechtsbijstand Zaltbommel

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Zaltbommel die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

De vestingstad Zaltbommel is vooral herkenbaar aan de bastions oftewel bolwerken, als onderdeel van de verdediging van de stad. De prominente bezienswaardigheden van de gemeente zijn de vestingstad Zaltbommel met de Grote of Sint-Maartenskerk en Slot Loevestein nabij Poederoijen. Slot Loevestein is een 650 jaar oud kasteel dat in een uniek natuurgebied ligt, daar waar de Maas en de Waal samenkomen. Verder is de Meidijk zeer bezienswaardig, het is een binnendijk die de dijken van de Waal en de Afgedamde Maas met elkaar verbindt.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zaltbommel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Zaltbommel, of in Gameren, Bruchum, Rossum, Kerkdriel of andere plaatsen rondom Zaltbommel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.