Rechtshulp Bernheze

Indien u in Bernheze of omgeving op zoek bent naar rechtshulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bernheze is een groene gemeente gekenmerkt door veel landschappelijk en stedelijk groen. Met dit doel is de gemeente ook bezig met de ontwikkeling van de Ecologische Verbindingszone Bedafsche Bergen en Heeswijksche bossen. Bernheze beschikt over een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden in het natuurgebied De Maalhorst of de verschillende historische monumenten die het landelijke karakter aan de gemeente geven: boerderijen, kerken en historische buitenplaatsen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bernheze zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u rechtshulp tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

rechtshulp Bernheze

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtshulp zoekt in Bernheze, of in de plaatsen Veghel, 's Hertogenbosch, Uden, Boxtel, St. Oedenrode of andere plaatsen rondom Bernheze. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.