Rechtshulp Beverwijk

Indien u in Beverwijk of omgeving op zoek bent naar rechtshulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Beverwijk staat natuurlijk met name bekend om de Beverwijkse Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Voorts zijn er in Beverwijk de hoogovens van Tata Steel Europe te vinden, die daarmee ook de belangrijkste industie in de stad vormen. Voorts biedt Beverwijk met zijn vele sportvereniging ook genoeg sport- en recreatiemogelijkheden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Beverwijk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u rechtshulp tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

Rechtshulp BeverwijkWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtshulp zoekt in Beverwijk, of in de plaatsen: Ijmuiden, Zaandam, Castricum, Halfweg, Zandvoort of andere plaatsen rondom Beverwijk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.