Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtshulp Hellendoorn

Indien u in Hellendoorn of omgeving op zoek bent naar rechtshulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hellendoorn is een dorp en gemeente gelegen in de provincie Overijssel bij de grens van Twente en Salland. De plaats is vooral bekend om het bekende pretpark Avonturenpark Hellendoorn, waar jaarlijks veel bezoekers op af komen. Verder staat het bekend om haar ijsfabriek waar bekende merken worden gefabriceerd. Er is zelfs een bakkerij- en ijsmuseum te vinden. Voor natuurliefhebbers is er ook genoeg te beleven omringende heidevelden en boscomplexen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hellendoorn zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u rechtshulp tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

Rechtshulp Hellendoorn

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtshulp zoekt in Hellendoorn, of in Raalte, Ommen, Almelo, Rijssen of andere plaatsen rondom Hellendoorn. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Overijssel en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.