Rechtshulp Hilversum

Indien u in Hilversum of omgeving op zoek bent naar rechtshulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hilversum is de belangrijkste in de landstreek 't Gooi. De stad is natuurlijk bekend om haar mediapark, waar veel landelijke omroepen zijn gevestigd. Er is in de gemeente veel groen en natuur te vinden, verder kent de stad Hilversum vele 19e eeuwse villa's met grote tuinen. Er zijn ook 200 rijksmonumenten te vinden in de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hilversum zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u rechtshulp tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

Rechtshulp HilversumWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtshulp zoekt in Hilversum, of in Naarden, Bussum, Baarn, Huizen of andere plaatsen rondom Hilversum. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.