Rechtshulp Nijkerk

Indien u in Nijkerk of omgeving op zoek bent naar rechtshulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De naam Nijkerk stamt af van de Nieuwe kerk, die gebouwd werd nadat de oude kapel in 1221 door een veenbrand was verwoest. De gemeente biedt verschillende recreatie en cultuurhistorische mogelijkheden. Bijvoorbeeld een de vele historische monumenten en oude pakhuizen in het historische centrum van Nijkerk of routes langs het Stoomgemaal Hertog Reijnout en het bezoekerscentrum in de Arkemheense polder. Het landschap leent zich prima voor wandelingen en fietstochten. Tenslotte is er een jachthaven gevestigd voor de waterrecreatie bij Nieuw-Hulckesteijn.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Nijkerk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u rechtshulp tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

rechtshulp Nijkerk

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtshulp zoekt in Nijkerk , of in Amersfoort, Putten, Barneveld, Voorthuizen of andere plaatsen rondom Nijkerk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.