Rechtshulp Wijchen

Indien u in Wijchen of omgeving op zoek bent naar rechtshulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Elk jaar de Stichting Rolstoeldansen Nederland (SRN) organiseert in Wijchen het Rolstoeldans-evenement Wijchen Swingt Internationaal. Er zijn meerdere wandel- en fietsroutes die langs mooie plekken en bezienswaardigheden van de gemeente Wijchen voeren. In het Kasteel Wijchen is het Museum Kasteel Wijchen gevestigd, hier zijn veel bezienswaardigheden over Archeologie, Hedendaagse Kunst, Regionale Geschiedenis en Museumtuin 'De Tuun'. In het recreatiegebied Berendonck in de regio Nijmegen is bals te vinden tussen dorp en stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Wijchen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u rechtshulp tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

rechtshulp Wijchen

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtshulp zoekt in Wijchen, of in Nijmegen, Groesbeek, Elst, Molenhoek, of andere plaatsen rondom Wijchen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.