wetswinkel Heemstede

Indien u in Heemstede of omgeving op zoek bent naar een gespecialiseerde advocaat of een goed en betaalbaar alternatief, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Heemstede is vanwege de centrale ligging een ideaal startpunt voor fietstochten. De zee, bossen en steden als Amsterdam en Haarlem vindt u dichtbij. Voorts telt Heemstede bijna 100 rijksmonumenten, waaronder kastelen en buitenplaatsen. Dit maakt het een geschikte plaats voor een gezellig en leerzam dagje uit.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Heemstede zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een wetswinkel nodig heeft.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

wetswinkel Heemstede
Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.


Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Heemstede, of in Amsterdam, Haarlem, IJmuiden, Waterland of andere plaatsen rondom Heemstede. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.