wetswinkel Hekelingen

Indien u in Hekelingen of omgeving op zoek bent naar rechtshulp of meer specifiek een wetswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Hekelingen is een dorp op het eiland Voorne-Putten. Het was vroeger een onderdeel van de gemeente Spijkenisse maar is nu weer een zelfstandig dorp. Vanouds is Hekelingen een dijknederzetting en is nu nog een steeds een dijkdorp.
Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hekelingen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een wetswinkel nodig heeft.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

wetswinkel Hekelingen
Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Hekelingen, of in Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje of andere plaatsen rondom Hekelingen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. Als u vragen heeft kunt u het contactformulier invullen, we zullen uw kwestie kosteloos beoordelen. Wilt u graag concrete hulp, op locatie of bij ons op kantoor, dan kunt u een afspraak maken door te bellen naar 0900 4000 000.