Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Wij komen in geheel Nederland voor het eerste consult/advies aan huis of bedrijf

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

wetswinkel Hendrik-Ido-Ambacht

Indien u in Hendrik-Ido-Ambacht of omgeving op zoek bent naar rechtshulp of meer specifiek een wetswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Tussen Dordrecht en Rotterdam is het stadje Hendrik-Ido-Ambacht te vinden. De stad staat bekend om zijn vele reformatorische kerken. Meer recent staat de plaats bekend om het ondergrondse traject van Betuweroute. Voorts kan men in de zomermaanden zich vertoeven in het zwembad de Louwert die voorzien is van een groot buitenbad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hedrik-Ido-Ambacht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een wetswinkel nodig heeft.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

wetswinkel Hendrik-Ido-Ambacht

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

 Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Hendrik-Ido-Ambacht, of in Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Rotterdam of andere plaatsen rondom Hendrik-Ido-Ambacht. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. Als u vragen heeft kunt u het contactformulier invullen, we zullen uw kwestie kosteloos beoordelen. Wilt u graag concrete hulp, op locatie of bij ons op kantoor, dan kunt u een afspraak maken door te bellen naar 0900 4000 000.