Wetswinkel Overbetuwe

Indien u in Overbetuwe of omgeving op zoek bent naar rechtshulp of meer specifiek een wetswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

De gemeente Overbetuwe kent een rijke bewoningsgeschiedenis met een bewoningscontinuïteit sinds de Steentijd, zo'n 4000 jaar voor Christus. Het zijn in het bijzonder de Romeinse vindplaatsen (waaronder de Romeinse tempels van Elst), de bodemrijke nederzettingen met bijzondere vondsten en de ligging aan de noordgrens van het Romeinse Rijk die kleur geven aan het verleden van de gemeente Overbetuwe. Over het thema Romeinen en Bataven zijn in de afgelopen jaren speciale themaroutes verschenen. Daarnaast wordt iedere eerste maandag van september de traditionele paardenmarkt gehouden in Elst, in 2012 voor de 752ste keer.

Wij hopen dat De Rechtsagent op het gebied van juridische hulp / juridisch advies tevens een bekend fenomeen in Overbetuwe zal worden.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

wetswinkel Overbetuwe

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Overbetuwe, of in Elst, Zetten, Herveld, Driel of andere plaatsen rondom Overbetuwe. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. Voor vragen of meer informatie kunt u te allen tijde ons contactformulier invullen. Als u een afspraak wilt maken met een van onze rechtsagenten kunt u bellen naar 0900 4000 000.