wetswinkel Ridderkerk

Indien u in Ridderkerk of omgeving op zoek bent naar rechtshulp of meer specifiek een wetswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Ridderkerk is een dorp gelegen op het eiland Ijsselmonde. In het dorp wonen nu ongeveer 27.000 inwoners. Vroeger werd er veel vlas verbouwd in het dorp maar dat is nu verdwenen. Toersiten komen nog steeds vaak naar het 'Waaltje'. Er gaat ook een waterbus langs het dorp. Verder heeft het dorp ook een haven de Ridderhaven.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Ridderkerk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een wetswinkel nodig heeft.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

wetswinkel Ridderkerk

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Ridderkerk, of in de plaatsen: Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Rotterdam of andere plaatsen rondom Ridderkerk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook altijd ons contactformulier invullen.