Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Wetswinkel Sint-Michielsgestel

Indien u in Sint-Michielsgestel of omgeving op zoek bent naar rechtshulp of meer specifiek een wetswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

De dorpen in de gemeente Sint-Michielsgestel zijn vooral uitgesproken forenzendorpen voor bijvoorbeeld 's Hertogenbosch. Het landelijke karakter van de gemeente is zeer goed behouden in de kerkdorpen. Zo is bijvoorbeeld Vanaf de ringdijk heeft men een prachtig uitzicht over Den Dungen met zijn karakteristieke kerktoren en monumentale boerderijen. Sint-Michielsgestel heeft rondom de karakteristieke dorpjes prachtige natuurgebieden en bossen waarin heerlijke wandelingen en fietstochten gemaakt kunnen worden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Sint-Michielsgestelzal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een wetswinkel nodig heeft.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

wetswinkel Sint-Michielsgestel

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Sint Michielsgestel, of in Veghel, Maasdonk, Eindhoven, Boxtel of andere plaatsen rondom Sint Michielsgestel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. Wilt u meer weten, vul dan ons contactformulier in, voor het maken van een afspraak kunt u te allen tijde bellen naar 0900 4000 000.